Afstudeerstage Control & Automation - sept ’18

Thank you for applying, a confirm e-mail has been sent to your inbox.By clicking send you are agreeing to the Terms and Conditions.

 

Ben je enthousiast om te leren en in de praktijk aan de slag te gaan met Control & Automation? Help dan mee onze groeiende organisatie slagvaardig maken!

 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een talentvolle stagiair op hbo-niveau, voor vier tot vijf dagen in de week. Iemand die gestructureerd een concept kan omzetten in een vermarktbaar product. 

We verwachten dat je stage loopt in de periode van september 2018 tot begin 2019. Het kantoor van VONK is gevestigd in Coevorden, en gaat na de zomer van 2018 verhuizen naar Zwolle.

 

Wat ga jij doen?

Om ons klanten nog beter te kunnen bedienen willen wij een product ontwikkelen voor het monitoren (en besturen) van “remote locations”, zowel offshore als onshore, van Noordzee tot regenwoud.

Als afstudeerder zal je, begeleid door een Control & Automation Engineer, zelfstandig het product gaan ontwikkelen dat VONK kan integreren in de oplossingen die VONK ontwerpt, bouwt en in bedrijf stelt voor projecten die VONK wereldwijd uitvoert.

 

Wie zijn wij?

VONK heeft haar nieuwe naam begin 2017 gelanceerd. VONK bestaat al 80 jaar en we engineeren, assembleren en leveren geïntegreerde (containeriseerde) systemen voor elektrische opwekking, distributie en opslag, proces besturings- en beveiligingssystemen en controlekamers, die van cruciaal belang zijn voor het productieproces van onze klanten. 

 

Werkzaamheden

 • Onderzoek naar best passende technologieën en componenten voor product.
 • Opbouwen, programmeren en testen prototype(s).
 • Verder ontwikkelen naar verkoop klaar product. 
 • Produceren manuals en verkoopbrochures. 
 • Opzetten Product Data Depository, (containing engineering and product data, configuration management, Inventory management).   

 

Jouw profiel 

 • Initiatief: je neemt het voortouw in (inkoop)projecten of andere gezamenlijke acties.
 • Resultaatgericht: je werkt doelgericht en efficiënt.
 • Hands on: je steekt je handen uit de mouwen om praktische zaken uit te voeren.
 • Teamgeest: we zijn een kleine organisatie, waarbij iedereen alles doet en jij dus ook.
 • Leergierig: je streeft ernaar om te leren en jezelf te ontwikkelen gedurende je stage.
 • Nauwgezet: je werkt nauwkeurig, en je schrijft foutloos Nederlands en Engels.
 • Je doet een hbo-opleiding in de richting van Industrial Automation. 

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en uitdagende stage. We geven je ruimte om te leren en om praktisch en zelfstandig aan het werk te gaan. Wij bieden een interessante, informele werkomgeving met een eigen werkplek en inspirerende collega's.

Wij verwachten best wat van je, daarom bieden we ook wat: een stagevergoeding van €450,- bruto per maand en hopelijk, de voldoening van succesvol zijn. Daar help je natuurlijk zelf aan mee.

 

Interesse?

Heb je belangstelling voor de stage? Stuur je cv en motivatie naar jobs@industryinternational.com. Heb je nog vragen over de stage? Bel dan met Matt Steens (0)6 5066 6926. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderhevig aan onze intern beleid, worden alle toegestuurde documenten naar aanleiding van deze vacature beschouwd als de onze.

 

Acquisition in response to this vacancy is not appreciated.

Subjected to our internal policies, all sent documents in response to this vacancy will be considered our own.

Top