Meewerkstage Life Cycle Services bij VONK – sept ’18

Thank you for applying, a confirm e-mail has been sent to your inbox.By clicking send you are agreeing to the Terms and Conditions.

Ben je enthousiast om te leren en in de praktijk aan de slag te gaan binnen de afdeling Life Cycle Services? Help dan mee onze groeiende organisatie slagvaardig maken!

 

Meewerken op de afdeling Life Cycle Service

Binnen de afdeling Life Cycle Services ga jij na een gedegen inwerkperiode zelf verzoeken behandelen van onze wereldwijde klanten op het gebied van spare parts en materialen. 

Hiervoor heb je contact met onze toeleveranciers (al dan niet bekend, al dan niet gevonden via internet) om tot goede inkoopprijzen en condities te komen. Hierop gebaseerd maak je een commercieel aantrekkelijke offerte voor onze klanten, volgt deze op en doe je je best om dit om te zetten in een opdracht voor ons. 

Is dit een opdracht geworden? Dan behandel je het gehele verdere traject van materiaal inkoop, transport en financiële afrondingen. Veelvuldig klantcontact in het Engels zal zeker een onderdeel zijn van je stage.

 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een talentvolle stagiair op MBO-niveau. Iemand die meedenkt in onze plannen en de handen uit de mouwen steekt om deze uit te voeren. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met een technische werkomgeving en vanuit de klant kunt denken. We verwachten dat je stage loopt vanaf september 2018. Het kantoor van VONK is gevestigd in Coevorden, maar gaat binnenkort verhuizen naar Zwolle. 

 

Wie zijn wij?

VONK heeft haar nieuwe naam begin 2017 gelanceerd. VONK bestaat al 80 jaar en we engineeren, assembleren en leveren (gecontaineriseerde) controlesystemen die van cruciaal belang zijn voor het productieproces van onze klanten, en leverings- en distributieapparatuur voor stroom. 

 

Jouw profiel 

  • Durf: kom zelf met ideeën, en stel vragen!
  • Hands on: je steekt je handen uit de mouwen om praktische zaken uit te voeren.
  • Teamgeest: we zijn een kleine organisatie, waarbij iedereen alles doet en jij dus ook.
  • Leergierig: je streeft ernaar om te leren en jezelf te ontwikkelen gedurende je stage.
  • Nauwgezet: je werkt nauwkeurig, en je schrijft foutloos Nederlands en Engels.
  • Je doet een mbo-opleiding commercieel technicus engineering (voorkeur elektrotechniek).

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en uitdagende stage. We geven je ruimte om te leren en om praktisch en zelfstandig aan het werk te gaan. Wij bieden een interessante, informele werkomgeving met een eigen werkplek en inspirerende collega's. 

Wij verwachten best wat van je, daarom bieden we ook wat: een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand en hopelijk, de voldoening van succesvol zijn. Daar help je natuurlijk zelf aan mee.

 

Interesse?

Heb je belangstelling in de stage? Stuur je cv en motivatie naar jobs@industryinternational.com. Heb je nog vragen over de stage? Bel dan met Jurgen Staal op (0) 612 201 535.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderhevig aan onze intern beleid, worden alle toegestuurde documenten naar aanleiding van deze vacature beschouwd als de onze.

 

Acquisition in response to this vacancy is not appreciated.

Subjected to our internal policies, all sent documents in response to this vacancy will be considered our own.

Top