Erwin Lenten - Manager Sales & Service

 

Wat voor opleiding heb je gedaan?

Ik heb eerst MBO elektrotechniek gedaan en daarna HBO elektrotechniek met de afstudeerrichting Analoge Techniek aan Windesheim. Die opleiding heet nu Electrical Energy Engineer.

Ik heb mijn afstudeeropdracht bij Philips Semiconductors gedaan in Nijmegen (dat is nu NXP). Daar ben ik na mijn studie nog even blijven werken en daarna ben ik als projectengineer voor snelwegverkeerssystemen bij Peek Traffic gestart.

 

Wat is je carrière tot aan Ampulz is geweest?

Ik heb nog gewerkt voor een telecombedrijf, Rohill in Hoogeveen, dat is een fabrikant van radio-infrastructuur.

Daar ben ik account en projectmanagement gaan doen en doorgegroeid naar manager operations.

 

 

 

 

 

 

Hoe ben je bij Ampulz terecht gekomen?

Ik werkte inmiddels als international projectmanager Oil &Gas bij Imtech en daar kreeg ik een project in de power conversion, dat vond ik super mooi en voelde goed. Ik kon één en ander toevoegen op het snijvlak mens en techniek vanuit mijn ervaring bij Rohill en vanuit mijn opleiding. De power conversion groep is nu uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming, Ampulz.


Wat is jouw functie inhoud?

Ik ben verantwoordelijk voor Sales & Services bij Ampulz, ik stuur nu 13 mensen aan in twee teams, met sales managers, een field service manager, service- en commissioning engineers en een projectcoördinator. Dat team kan nog groeien!


Waarom heb je het naar je zin bij Ampulz?

Het is elke dag een feestje omdat we een sterke en fijne groep collega’s hebben die allemaal enorm gericht zijn op hoogstaande technische oplossingen voor klanten. Ik vind mijn inspiratie hier op het snijvlak van mensen en techniek, wij zijn een echt engineering solutions club. Wij maken geen vaststaande producten, maar realiseren oplossingen voor concrete problemen bij klanten.
Je kunt hier echt bijdragen aan het succes van het bedrijf, we maken gewoon mooie dingen, en dat levert een hoge plezier factor.

Heb je belangstelling om te werken bij Ampulz? Zie hier onze actuele vacatures.

Top