De geschiedenis van Ampulz

De geschiedenis van Ampulz gaat terug tot de jaren zestig, toen een gespecialiseerd engineeringsteam binnen HOLEC zich concentreerde op technologie ten behoeve van stroomconversie. Het is de reden waarom we vandaag de dag in staat zijn gebruik te maken van breed opgedane kennis en ervaring in tal van wereldwijde systeemintegratieprojecten en technologische ontwikkelingen die daarvoor hebben plaatsgevonden.

Onze flexibele multi-site organisatiestructuur en specialistische kennis in alle relevante disciplines, geeft zowel asset owners als technologiepartners toegang tot de allerbeste engineering en services.

 

 

Organisatie

Op basis van gestandaardiseerde zelf ontwikkelde ‘bouwstenen’ kunnen onze systemen worden geconfigureerd naar de behoeften van iedere specifieke toepassing.

Met een bedrijf dat intern gestructureerd is rond vier hoofdactiviteiten, zijn wij in staat u bij nagenoeg alle technische vragen te ondersteunen. De combinatie van activiteiten is gericht op ondersteuning gedurende de volledige levenscyclus van uw producten en/of installaties.

Of uw behoefte nu uit gaat naar productontwikkeling, product assemblage, systeemintegratieprojecten of service en onderhoud van uw installatie, Ampulz is de partner die u helpt.

‘Ampulz CARE’

Wij geloven dat gedeelde ambities de belangrijkste drijfveer is in elke relatie. Wij nemen altijd uw proces en ambities als uitgangspunt voor onze services.

Gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring, een team van hooggekwalificeerde specialisten en onze gewaardeerde partners, kunnen we de beste stroomconversie oplossingen garanderen, afgestemd op uw proceseisen.

Dat is wat we ‘Ampulz CARE’ noemen.

 

 

Samen gaan wij voor het beste resultaat

Wij verbeteren onszelf continu

Onze relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen

Als Power Conversion key en complex is, investeer dan uw vertrouwen in Ampulz om energie te geven aan uw ambitie.

 

 

Even voorstellen….

Uiteraard staat ons hele team voor u klaar. Een aantal collega’s met bijzondere mijlpalen stellen wij graag even aan u voor.

Al 12,5 jaar   voor de zaak

Rob Doornbos
Service Technician

Vincent Bosman
Power Conversion Engineer

 

Martijn van ‘t Hul
Manager Finance